28/08/2020

Postani volonter na Touch Me festivalu!

Poziv za volontiranje na šestom međunarodnom festivalu otvoren je do 9. rujna 2020.

Foto: Andro Giunio

Kroz pet izdanja, od 2005., Touch Me festival je do sada istraživao tamnu tvar, vrijeme, užitak, zlouporabu inteligencije i energije. Razvijajući se na raskrižju umjetnosti i znanosti, ove godine festival je veći nego ikad!

Program izložbi, zvučnih performansa, predavanja, razgovora s umjetnicima, radionica i filmski program okuplja radove s područja istraživačke i interdisciplinarne umjetnosti i eksperimentalnog zvuka, a održat će se između 17. rujna i 03. listopada u HALI V Tehničkog muzeja Nikola Tesla u Zagrebu. Uz tematski program koji istražuje nove oblike suživota između živih bića, prirode i tehnologije, festival donosi izložbeni i izvedbeni program pod KONTEJNER-ovom kustoskom koncepcijom u sklopu dva europska projekta: EMAP – European Media Art Platform i Re-Imagine Europe.

Tražimo odgovorne i energične volontere koji će festivalskom timu pomoći u radu na međunarodnom projektu u četiri sektora:

  • Čuvanje izložbe i vodstva kroz izložbu
  • Produkcijski tim
  • Komunikacijski ured
  • Info centar

Ispuni prijavnicu OVDJE i pridruži nam se u realizaciji međunarodnog festivala na raskrižju umjetnosti i znanosti!

Poziv je otvoren do 09.09.2020., a prvi sastanak volontera održat će se 10.09. u HALI V Tehničkog muzeja Nikola Tesla u Zagrebu.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem Facebook stranice ili e-maila: kontejner@kontejner.org