02/11/2021

Postani volonter na Device_art festivalu!

Poziv za volontiranje na sedmom izdanju Device_art festivala otvoren je do 15.11.2021.

Kao jedan od važnijih međunarodnih festivala koji od 2004. godine tematizira tehnologiju u suvremenoj umjetnosti, Device_art i u svom novom izdanju nastavlja pomicati granice umjetničkih medija kroz radove i koncepte koji na ironičan i provokativan način propituju potencijale, ograničenja i utjecaje tehnologije na društvenu svakodnevnicu.

Ovogodišnji je festival nastao u suradnji s grupom kustosa iz ZKM | Centra za umjetnost i medije iz Karlsruhea i zamišljen je kao dijalog između njemačke i hrvatske "device art" scene. Program festivala obuhvaća grupnu izložbu, zvučne performanse, razgovore s umjetnicima i radionice, a održat će se od 23. studenog do 19. prosinca 2021. u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu.

Za festival tražimo odgovorne i energične volontere koji će festivalskom timu pomoći u područjima:

  • Produkcije programa,
  • Komunikacije,
  • Vodstva kroz izložbu.

Ako si zainteresiran, ispuni online prijavnicu OVDJE i pridruži nam se u realizaciji novog izdanja ovog međunarodnog festivala!

Poziv je otvoren do ponedjeljka, 15. studenog 2021., a prvi sastanak volontera će se održati u srijedu, 17. studenog 2021. u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na kontejner@kontejner.org.

Projekt podržali

Sponzori

Medijski pokrovitelji