27/08/2019

Volontiraj na festivalu Ekstravaganta tijela!

Natječaj za volontiranje na petom trijenalnom festivalu Ekstravagantna tijela: Ekstravagantna ljubav je otvoren do 10. rujna 2019.

Peti trijenalni festival „Ekstravagantna tijela“ u znaku je Ekstravagantne ljubavi. Festival će se održati od 18. rujna do 10. listopada u HALI V Tehničkog muzeja Nikola Tesla, a okupit će preko 30 međunarodno priznatih umjetnika i istraživača iz Hrvatske, regije i svijeta.

KONTEJNER | biro suvremene umjetničke prakse od 2007. godine organizira festival „Ekstravagantna tijela“, a ove godine treba odgovorne i energične volontere koji će festivalskom timu pomoći u radu na međunarodnom projektu u pet sektora:
- Čuvanje izložbe i vodstva kroz izložbu
- Produkcijski tim
- Ured za goste
- Komunikacijski ured
- Info centar

Budite dio međunarodne izložbe „Ekstravagantna ljubav“, performansa, radionica, razgovora s umjetnicima i konferencije „Razveži vezu: Redefiniranje normativnosti u ljubavi“ - festivalskog programa koji na jednom mjestu okuplja umjetnike, istraživače i znanstvenike koji preispituju, dekonstruiraju i rekonstruiraju što znači voljeti, koga možemo voljeti i na koji način iskazujemo ljubav.

Prijavite se za volontiranje OVDJE! Prijave su otvorene do 10. rujna 2019.

Kustoski tim festivala čine Stahl Stenslie (Norveška), svjetski poznati umjetnik i kustos specijaliziran za eksperimentalnu medijsku umjetnost i interaktivne instalacije te Klara Petrović i Luja Šimunović (KONTEJNER, Hrvatska).

Ekstravagantna tijela naziv je međunarodnog umjetničkog festivala pod koncepcijom Olge Majcen Linn i Sunčice Ostoić koji se od 2007. održava svake tri godine, a organizira ga KONTEJNER | biro suvremene umjetničke prakse. Festival se bavi načinima na koje društvo određuje granice normalnog i patološkog, bilo da je riječ o tjelesnosti, izgledu, ponašanju, seksualnosti ili životnom stilu.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem Facebook stranice ili e-maila: kontejner@kontejner.org

Partneri festivala su: Tehnički muzej Nikola Tesla (Zagreb), Muzej suvremene umjetnosti (Zagreb), Fotografska udruga „Organ Vida“ (Zagreb), Muzej prekinutih veza (Zagreb), E.A. 1/1 S.V. (Zagreb), Živa muzika (Zagreb), OZI: Škola Osnove znanstvenog izražavanja (Zagreb), siva) (zona (Korčula), Platforma 9,81 (Split).