24/01/2024

Novi ciklus webinara "Innovating in Urban Spaces"

Drugi ciklusu webinara „Regenerative Changemakers’ Capacity Building - Innovating in Urban Spaces" koji je osmislio Innocamp Poland započinje 31. siječnja 2024. godine, a organizira se u sklopu EU projekta Future DiverCities.

Tema webinara je dovođenje suradničkih modela rada do razine društvene inovacije. Ovaj drugi po redu ciklus webinara potaknuti će polaznike da ostvare suradnju s različitim timovima i dionicima te da nauče pregovarati i umrežavati se, istraživati društvenu inovaciju i implementirati regenerativne preobrazbe. Seminari će uključivati analize studija slučaja, obrnute učionice, kreativno rješavanje problema, forum teatar, sažeto predstavljanje e-portfolia i kolegijalno vrednovanje.

Sudionici će iskustveno naučiti osnovne principe, pokazatelje disruptivne inovacije i tehnike vođenja kreativnih modula rješavanja problema za timove koji se bave obnovama urbanih područja. Tijekom edukacije bit će pokazani alati za generiranje alternativa postojećim idejama i prilikama za promjenu sustava, kao i najbolje prakse za stvaranje dugoročno učinkovitih rješenja, što omogućuje istovremenu provedbu više intervencija, ali podrazumjeva i veću odgovornost.

Voditelji Adam Jagiello-Rusilowski i Markus Raivio također će predstaviti studije slučaja od Ashoka stipendista i prve uspješne priče partnerskih projekata Future DiverCities.

Za seminare se svi zainteresirani mogu prijaviti na ovom linku: https://wkf.ms/3NZFkHc

Polaznicima prije seminara preporučujemo da pogledaju video i pročitaju članak na sljedećim poveznicama:
https://lnkd.in/d5reyy6P
https://lnkd.in/gUXhyra

Više o projektu Future DiverCities te snimke prethodnih ciklusa webinara možete pronaći ovdje: https://future-divercities.eu/resources/

Projekt podržali